Teamability Bekijk groter

Teamability

Zo vorm je extreem gemotiveerde teams

9789462721999

Verkrijgbaar

Een no-nonsense methode waarmee ieder team uitgedaagd wordt om te willen winnen. De ultieme vorm van agile werken.

Meer details

24,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2019
Bindwijzepaperback
Aantal pagina's196p.

Meer informatie

Het Korps Commandotroepen heeft Roderick Göttgens een unieke inkijk geboden in hun werkwijze bij het ontwikkelen van onoverwinnelijke teams. Dit bewezen recept voor teamvorming heeft hij vertaald naar Teamability; dé methode om in iedere organisatie teams te vormen die het hoogst haalbare nastreven en die maar één ding willen: winnen! 

De ultieme vorm van agile werken
Commando’s staan bekend om hun actiegericht handelen, besluitvaardigheid, creatieve denkwijze en aanpassingsvermogen in stressvolle en veranderlijke situaties. Ze benaderen uitdagingen en kansen op  onnavolgbare wijze. Deze ultieme vorm van agile werken leidt tot uitzonderlijke prestaties.

Op kantoor hebben we niet iedere dag een levensgevaarlijke missie uit te voeren. Maar de slagkracht van een commandoteam is bereikbaar voor alle teams. Leer welke impact missie, opdracht en processen hebben op vertrouwen en mentaliteit van de mensen in het team. Begrijp hoe teams om kunnen gaan met weinig informatie en toch de opdracht met succes kunnen afronden. Ontdek hoe teams blijven presteren, ook onder zware druk. 

Wie de teamcultuur beheerst, beheerst het resultaat. In een constant veranderende wereld is het hoogste niveau van teamwork, Teamability, je beste wapen.

Gerelateerde titels

Auteurs

Roderick Göttgens

Roderick Göttgens heeft 15 jaar ervaring met het creëren van High Performance Teams en - Organisaties in diverse branches.