Coachkaarten Bekijk groter

Coachkaarten

Ontwikkel je talent!

9789462721043

Reprinting

Vul uw e-mail adres is, dan wordt u verwittigd wanneer het door u gekozen boek verschenen is.

70 fotokaarten met vragen die je aan het denken zetten en zo kwaliteiten, idealen en behoeften stimuleren. Een effectief hulpmiddel voor (persoonlijke) ontwikkeling. Individueel, in teams en in groepen te gebruiken.

Meer details

34,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2019
Bindwijzekaartspel

Meer informatie

Waarvan ga je glimlachen? Wanneer voel jij je bijzonder? Wat is je volgende stap? Coachkaarten tonen beelden en stellen vragen. Ze prikkelen. Helpen om te dromen. Dagen je uit om eerlijke antwoorden te geven. Ze stimuleren kwaliteiten, idealen en behoeften. Waardoor de eigen kracht van mensen wordt aangesproken. En mensen zich op eigen kracht kunnen ontwikkelen.

Coachen op talent en competenties

De set bestaat uit ruim 70 fotokaarten met vragen die je aan het denken zetten. De kaarten zijn verdeeld in vijf soorten vragen: Talentvragen, Toekomstvragen, Reflectievragen, Positief geformuleerde vragen  en Negatief geformuleerde vragen. Het doel van alle vragen is talent in beeld brengen.

Werken met Coachkaarten

Coachkaarten zijn een effectief instrument om in te zetten als hulpmiddel bij (persoonlijke) ontwikkeling. De kaarten zijn te gebruiken als werkvorm in coaching, workshop of training, en ter inspiratie in krachtige brainstormsessies. Maar natuurlijk kan het ook met collega’s, studenten, vrienden of familieleden gespeeld worden.

Coachkaarten kun je op verschillende manieren gebruiken: individueel, in teams en in groepen. In welke setting je ze ook inzet, met deze prachtige en makkelijk te gebruiken kaarten krijg je talenten zeker boven tafel.

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Espérance Blaauw

Als docent pedagogiek / didactiek miste Espérance Blaauw het instrument om studenten zowel te inspireren als te laten focussen op hun talenten. Denkend vanuit inspiratie en plezier ontwikkelde zij de coachkaarten als speels instrument om in gesprek te gaan over talent, ambitie & visie. Al gauw bleken de coachkaarten niet alleen voor het onderwijs goed te werken. Ook in het bedrijfsleven, de zorg en andere sectoren zijn de coachkaarten een prachtig hulpmiddel om inspiratie te krijgen en richting te bepalen. Vanuit haar eigen passie voor talentontwikkeling, leert Espérance organisaties te werken op basis van hun eigen talenten, ambities en visie.