Beeldkracht Bekijk groter

Beeldkracht

Geef je cliënt inzicht met tafelopstellingen

9789462721555

Verkrijgbaar

Een nieuwe methode voor coaches en therapeuten
Een unieke combinatie van Systemisch Werk en Voice Dialogue, voor uitzonderlijk krachtige coaching
Geïllustreerde uitvoering, inclusief een startset van de benodigde opstellingsfiguren

Meer details

28,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2018
Bindwijzepaperback
Aantal pagina's166p.

Meer informatie

Zichtbaar maken wat gezien moet worden

Beeldkracht is een uitgebreide en verdiepende methode voor tafelopstellingen. Het is geschreven voor therapeuten en coaches en biedt je praktische handvatten om een-op-een systemisch werk te doen. Uniek aan deze methode is dat niet alleen het familiesysteem, maar ook het eigen innerlijke systeem van de cliënt wordt opgesteld. Met Beeldkracht breng je trauma's, angsten, verlangens, belemmeringen voor geluk én bestaande en te ontwikkelen kwaliteiten letterlijk in beeld. 

Cliënt en begeleider kunnen zonder lange verhalen en zonder oordelen de situatie onder ogen zien. De handige lijstjes voor het herkennen van niet-effectieve patronen van denken, voelen en gedrag helpen de coach of therapeut om de patronen te doorzien, te benoemen en te transformeren. Zo worden de problemen inzichtelijk en hanteerbaar. Voor de cliënt brengt de opstelling bewustzijn en aanvaarding. Dat opent de mogelijkheid om zelf de regie weer in handen te nemen. 

Duidelijke instructies voor efficiënte interventies maken Beeldkracht direct bruikbaar in de dagelijkse praktijk van elke therapeut of coach. De ingesloten startset met opstellingsfiguren is jouw gereedschap om direct te kunnen starten.

Auteurs

Caroline Franssen

Caroline Franssen werkt al ruim twintig jaar als coach en is een autoriteit op het gebied van relatiecoaching. De methodiek Beeldkracht is door haar ontwikkeld. Zij staat bekend om haar scherpe analyses en krachtige, doeltreffende interventies: ze is helder en direct en gaat haarfijn tot de kern. Van haar hand verschenen eerder Eerste hulp bij relatieongelukken (2005) en Het makke schaap en andere fabels voor managers (2008).