Integere types doen niet aan marketing Bekijk groter

Integere types doen niet aan marketing

Overtuigend zakelijk bloggen

9789462720718

Verkrijgbaar

Hoe je de liefde voor je vak in de markt zet. Verkoop je product of dienst door waardevolle inhoud te delen. Geen schreeuwerige marketing, maar klantwervend bloggen. Voor trainers, coaches en adviseurs.

Meer details

25,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2016
Bindwijzehardcover
Aantal pagina's180p.

Meer informatie

Je bent steengoed in je vak, doet stralend je ding, en maakt echt het verschil. Maar weten je potentiële klanten dat ook? Misschien houd je er niet van om jezelf te verkopen. Vind je marketing vooral iets voor de snelle jongens en meisjes die gemakkelijk geld willen verdienen. Dan is klantwervend bloggen echt iets voor jou.

Verkopen met waardevolle inhoud
Bloggen is een vorm van contentmarketing: je dienst of product verkopen door waardevolle inhoud weg te geven. Precies daarom is bloggen bijzonder geschikt voor trainers, coaches en adviseurs: juist zij gaan en staan voor inhoud, zij werken met mensen én met hart voor hun vak. Bloggen sluit naadloos aan bij deze drijfveren.

Bloggen maakt je zichtbaar
Dit boek is een oproep aan trainers, coaches, adviseurs: laat je niet afschrikken door schreeuwerige marketing. Erger je er ook niet aan. Marketing is niet vies. Marketing gaat over zichtbaarheid. Waarde weggeven. Je hóeft niet te schreeuwen als je dat niet wilt. Ga bloggen.

Auteurs

Kiki Verbeek

Kiki Verbeek is eigenaar en oprichter van GLASHELDERVERHAAL. Zij brengt trainers, coaches en adviseurs in korte tijd tot concrete, direct bruikbare, transparante profielteksten van hoge kwaliteit. Haar overtuiging: met een glashelder verhaal maak je jezelf zichtbaar, herkenbaar en superaantrekkelijk. Voor professionele dienstverleners die willen doen wat bij ze past en dat overtuigend over het voetlicht willen brengen. Zie glashelderverhaal.nl