Picture this! Bekijk groter

Picture this!

Associatiekaarten

9789058719782

Verkrijgbaar

54 unieke, grote foto's die raken. Onmisbaar in training, coaching en begeleiding. Deze set is zowel Nederlands als Engelstalig

Meer details

34,94 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Thema
Jaar van uitgave 2015
Bindwijze 54 kaarten, full colour

Meer informatie

Picture this! bestaat uit 54 unieke foto’s die de wereld naar binnen halen. In al haar schoonheid en variatie en met haar rauwe kanten. Echte foto’s die vol verwondering en plezier gemaakt zijn. Dat zie je terug. De beelden raken, maken nieuwsgierig en nodigen uit om te benoemen wat je voelt en denkt. De beelden helpen om emoties te verwoorden en belevingen te delen.

Iedere trainer of coach weet hoe handig het vaak is om te werken met associatiekaarten. Veel sets zijn verouderd en spreken niet altijd tot de verbeelding van de deelnemers. Deze set wel!
De auteur, Espérance Blauw, heeft jarenlang ervaring in het leuk maken van leren. Haar tools sluiten dan ook altijd aan op de praktijk.
De kaartenset is tot stand gekomen na een selectie van Nederlandse toptrainers zoals o.a. Karin de Galan, Titia van der Ploeg en Marijke Lingsma.

Deze associatiekaarten dagen uit tot nieuwe ideeën, stimuleren creativiteit en inspireren om samen te leren en te innoveren. Kortom, een onmisbare tool voor trainers en coaches!

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Espérance Blaauw

Als docent pedagogiek / didactiek miste Espérance Blaauw het instrument om studenten zowel te inspireren als te laten focussen op hun talenten. Denkend vanuit inspiratie en plezier ontwikkelde zij de coachkaarten als speels instrument om in gesprek te gaan over talent, ambitie & visie. Al gauw bleken de coachkaarten niet alleen voor het onderwijs goed te werken. Ook in het bedrijfsleven, de zorg en andere sectoren zijn de coachkaarten een prachtig hulpmiddel om inspiratie te krijgen en richting te bepalen. Vanuit haar eigen passie voor talentontwikkeling, leert Espérance organisaties te werken op basis van hun eigen talenten, ambities en visie.