HOE coach ik mijn team? Bekijk groter

HOE coach ik mijn team?

En mijn team zichzelf!

9789058716378

Verkrijgbaar

Het grote boek over coachend leidinggeven. Hands on, en direct toepasbaar in de praktijk.

Meer details

35,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2013
Bindwijzepaperback
Aantal pagina's200p.

Meer informatie

Teams kunnen een enorme bron van energie zijn. Als het een team lukt om die energie te mobiliseren, is dat geweldig. Er kan een collectieve ambitie en kracht uit voortkomen die je alleen nooit kunt bereiken.

Maar teams en relaties zijn ook zeer complex. De verschillen kunnen veel kracht genereren maar ook blokkeren en frustreren. Samenwerken in teams vraagt dan ook voortdurend veel aandacht. En start altijd met de vraag wat de meerwaarde is om samen te werken. Want als die meerwaarde er niet of nauwelijks is, is het verstandig om de samenwerking te beperken of er zelfs niet aan te beginnen.

In zijn nieuwste boek zet Joost Crasborn een stevige visie neer op het coachen van je team. En hij biedt veel ingangen om samen teamambitie en teamkracht vrij te maken. In het boek staan HOEs centraal. Hoe werken met potentieel? Hoe de collectieve ambitie vrijmaken als motor voor verbinding en beweging? Hoe confronteren en doorpakken? Hoe omgaan met tegenstellingen en weerstand? Hoe resultaatgericht werken?

Hoe coach ik mijn team? En mijn team zichzelf! is praktisch, en gericht op wat kan bijdragen aan wat werkt. Laat je verleiden en inspireren. Ook door de denk & doe acties waar veel onderdelen mee eindigen. Doe wat werkt, bij voorkeur ook voor de lange termijn, en wat bij jou en je team past.

Het boek is geschreven voor de leidinggevende van een team die zijn team wil versterken maar zeker ook voor al die teams en teamleden die zelf, samen met hun leidinggevende, hun zelflerend en zelfsturend vermogen willen vergroten.

Auteurs

Joost Crasborn

Joost Crasborn is een zeer ervaren coach en trainer. Hij is medeauteur van de bestseller Hoe boek voor de coach en het zeer praktische Grote boek over coachend leidinggeven. Bij alles wat hij doet, laat hij zich leiden door een paar heldere uitgangspunten: hou het simpel, focus op en doe wat werkt, kom vanuit ambitie en kracht in actie, vier successen, en wees open en direct.