Verbeeldingen Bekijk groter

Verbeeldingen

De kunst van jezelf motiveren

9789058717504

Verkrijgbaar

Laat deze beelden je uitdagen en motiveren om jezelf te veranderen. Geschikt voor iedereen die anderen helpt hun privéleven of werk weer op de sporen te krijgen en voor wie zonder begeleiding aan de slag wil gaan.

Meer details

19,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2012
Bindwijzedoos met 40 kaarten

Meer informatie

Soms lopen mensen vast. En lukt het hen niet meer zichzelf te motiveren om te veranderen en hun doelen te bereiken. Ook niet als ze heel goed weten dat dat veel beter zou zijn. In dit soort situaties hebben mensen professionele hulp nodig. Van een coach, trainer, psycholoog of therapeut. En van deze set kaarten. Want elk doel begint met een beeld. Een beeld van wat je wilt bereiken, of een beeld dat je daartoe aanzet.

Op de ene zijde van de set staan foto's van onbehagelijke gevoelens en gedachten. Zaken als angst, stress, boosheid, schaamte, eenzaamheid, jaloezie of frustratie worden in beeld gebracht. De foto's dagen je uit na te denken over thema's die je niet altijd goed kunt verwoorden, maar wel herkent als je ze ziet. Op de andere zijde van de kaarten staan beelden die je uitdagen in actie te komen en doelen te stellen. Als je deze prikkelende foto's goed op je in laat werken, kun je vanuit je persoonlijke verbeeldingskracht uitzoeken wat voor beelden bij jouw unieke situatie passen. En zo je motivatie voeden.

De set Verbeeldingen is dan ook bij uitermate geschikt voor iedereen die anderen helpt hun privéleven of hun werk weer op de rit te krijgen. Daarnaast is de set ook stimulerend voor ieder die zonder begeleiding aan de slag wil gaan.

Fotografie Rachel Stone

Auteurs

Myriam Heinsen

Myriam Heinsen heeft ruim 14 jaar onderwijservaring bij verschillende HBO-instellingen. Zij doceert en coacht, en is eigenaar van MyTM waar ze zich focust op Personal Branding. Myriam kiest voor een pakkende, artistieke beeldtaal die moeiteloos hand in hand gaat met een praktische, ongedwongen nuchterheid. De gebruikte fotografie stimuleert je naar je ervaringen, wensen en doelen te kijken als een kunstenaar met een boerenverstand.