Buiten spelen (waaier) Bekijk groter

Buiten spelen (waaier)

Creatieve buitenoefeningen voor inspirerend leren

9789058716712

Verkrijgbaar

Ruim 40 buitenoefeningen voor groepstrainingen rond communicatie, leiderschap, creativiteit, probleemoplossing, maar ook vertrouwen, begrip en waardering. Onmisbaar voor outdoortrainers.

Meer details

17,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2009
Bindwijzewaaier
Aantal pagina's60p.

Meer informatie

Outdooroefeningen zijn bij uitstek geschikt om mensen te laten spelen. Even naar buiten, los van de veilige omgeving, de confrontatie aangaan met niet-alledaagse situaties, vraagstukken en materialen. Zo wordt buiten spelen buiten leren.

Buiten spelen beschrijft ruim veertig buitenoefeningen waarmee je met een groep direct heel actie aan de slag kunt. Van oefeningen zonder aanvullend materiaal tot echte bouwopdrachten met palen en touwen. Ze scheppen de juiste voorwaarden om te leren, niet alleen over thema's als communicatie, leiderschap, creativiteit en probleemoplossing, maar ook over het opbouwen van vertrouwen, begrip en waardering voor onderlinge verschillen.

Aangevuld met inzichtelijke illustraties en toegelicht met praktische aanwijzingen behoort deze waaier tot de standaarduitrusting van iedereen die graag met groepen buiten speelt.

De buitenvariant op het succesvolle boek Warming-ups en energizers

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Jan van Loon

Jan van Loon is trainer, bedrijfsadviseur en ondernemer. Naast zijn werk voor Schouten & Nelissen is hij directeur van OfferteLab. Dit bureau helpt bedrijven bij het maken van betere offertes, zodat hun omzet stijgt. Naast het begeleiden van offertetrajecten heeft hij meer specialismen: leiderschap & management en beïnvloedings-strategieën.


Van dezelfde auteur:

Sander Trooster

Sander Trooster (1971) werkt sinds 2000 bij Schouten & Nelissen als trainer, adviseur en coach. Vanaf het begin focuste hij zich op leiderschapsthema's. Sinds een aantal jaar specialiseert hij zich daarnaast op zijn passie: coaching. Zowel in (maatwerk) trainingen coachingsvaardigheden als individuele coaching. Hij studeerde biologische psychologie in Utrecht en werkte daar een aantal jaar als universitair onderzoeker.