Coachen en Hoe (waaier) Bekijk groter

Coachen en Hoe (waaier)

9789058715142

Verkrijgbaar

Toegankelijke en handige checklists over coachen op zakformaat.

Meer details

15,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2010
Bindwijzewaaier
Aantal pagina's30p.

Meer informatie

Na het succes van het Hoe-boek voor de coach is er nu de waaier Coachen en hoe! die voortbouwt op dezelfde principes.

Als coach wil je mensen in beweging krijgen. Je wilt ze in staat stellen met meer kracht en vertrouwen een eigen koers uit te zetten. Daarvoor zet je specifieke interventies in.

Coachen, en hoe! is een compact naslagwerk voor iedereen die met coaching aan de slag is of wil. De waaier start met een korte, stevige visie op coaching en vervolgt met een groot aantal praktische lijstjes met interventiemethodes en verrassende vragen bij verschillende coachthema's. Denk aan confronteren, vragen stellen, werken met weerstand.

Coachen, en Hoe! leest als een verkorte uitgave van het Hoe-boek voor de coach. Het is een naslagwerk in een handig formaat dat in ieder colbert of schoudertas past. Voor wie het boek niet las, is het een prima starterskit voor individuele coaching.

Auteurs

Joost Crasborn

Joost Crasborn is een zeer ervaren coach en trainer. Hij is medeauteur van de bestseller Hoe boek voor de coach en het zeer praktische Grote boek over coachend leidinggeven. Bij alles wat hij doet, laat hij zich leiden door een paar heldere uitgangspunten: hou het simpel, focus op en doe wat werkt, kom vanuit ambitie en kracht in actie, vier successen, en wees open en direct.


Ellis Buis

Ellis Buis (1962) werkt vanaf 2003 voor Schouten & Nelissen als trainer/coach op het gebied van schriftelijke communicatie. Zij traint en schrijft als freelancer voor verschillende opdrachtgevers, met marketingcommunicatie en NLP als kernactiviteiten. Ze studeerde Nederlands en werkte veertien jaar als communicatieadviseur.