Warming ups & Energizers Bekijk groter

Warming ups & Energizers

voor groepen, teams en grote bijeenkomsten

9789058713391

Verkrijgbaar

Korte oefeningen die een training, werkoverleg of congres goed op gang kunnen brengen. Geactualiseerde herdruk.

Meer details

24,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2010, 2de geactualiseerde druk
Bindwijzepaperback
Aantal pagina's208p.

Meer informatie

'Ik had meer uit de groep kunnen halen.' Ken je die gedachte? Dan weet je ook hoe frustrerend het kan zijn als je met een groep niet bereikt wat je had willen bereiken. Hoe win je het vertrouwen van een groep cursisten? Hoe creëer je een sfeer waarin volop ruimte is voor creativiteit of persoonlijke onthullingen? Hoe bevorder je de teamspirit? Hoe houd je de aandacht van een groot publiek vast?

In Warming-ups & energizers tref je een uitgebreide reeks korte oefeningen aan een bijeenkomst goed op gang kunnen brengen en die als katalysator kunnen werken tijdens een training. Een deel van de oefeningen is gericht op het proces van de groep met onderwerpen als kennismaking, vertrouwen en het stimuleren van de creativiteit. Daarnaast vind je warming-ups rondom specifieke thema's als leiderschap en conflicthantering. Bovendien bevat het eerste deel een korte handleiding voor begeleiders van groepen, over de kunst en kunde van 'warming-ups en energizers'.

Een boek om altijd bij de hand te hebben. Geschreven voor trainers, docenten, (team)managers, organisatoren; eigenlijk iedereen die op zoek is naar inspirerende en activerende momenten tijdens een bijeenkomst.

Auteurs

Marcel Karreman

Marcel Karreman is trainer/adviseur, acteur en presentator. In zijn trainings- en advieswerk is hij, onder andere voor Schouten & Nelissen, gespecialiseerd in trajecten rond persoonlijke ontwikkeling, communicatie en presentatie. Tijdens zijn werk maakt hij regelmatig gebruik van technieken uit het theater of psychodrama. Met het theatergezelschap Terugspeeltheater Amsterdam speelt hij in open voorstellingen, maar ook tijdens congressen en andere evenementen.