Het relatiespel Bekijk groter

Het relatiespel

9789462720121

Verkrijgbaar

Een intelligent kaartspel voor twee personen, waarmee je een relatie werkelijk verdieping geeft. Ontwikkeld in samenwerking met Psychologie Magazine.

Meer details

19,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Thema
Jaar van uitgave 2015
Bindwijze kaartspel
Aantal pagina's 45 kaarten in doos

Meer informatie

Het relatiespel, samengesteld door relatiepsycholoog Pieternel Dijkstra, is een speelse, vrolijke manier om de liefde te versterken, elkaar beter te leren kennen en lastige kwesties uit de weg te ruimen.

Je relatie versterken
Het spel bestaat uit een groot aantal vragen over thema's als intimiteit, conflicten, huishoudelijke zaken, smaak, verleden en toekomst. Per thema zijn er kennisvragen, discussiekaartjes en opdrachten. Sommige vragen voer je onmiddellijk samen uit, andere blijven geheim. Maar allemaal versterken ze je relatie. Kortom, een intelligent kaartspel voor twee personen, waarmee je een relatie werkelijk verdieping geeft.

Ontwikkeld in samenwerking met Psychologie Magazine.

Auteurs

Pieternel Dijkstra

Pieternel Dijkstra is sociaal psycholoog en houdt zich, op diverse manieren, bezig met het welzijn van mensen en hun onderlinge relaties. Ze doet dat onder meer als schrijfster, lector, wetenschappelijk onderzoeker en trainer. Pieternel publiceerde al 20 boeken, meer dan 50 internationale wetenschappelijke artikelen en meer dan 800 artikelen over de psychologie in populaire tijdschriften.
Pieternel staat met één been in de wetenschap en met één been in de populaire psychologie. Haar missie is onder meer wetenschappelijke kennis over de psychologie te vertalen in teksten die voor iedereen begrijpelijk zijn. Op die manier kan iedereen zijn voordeel doen met wat wetenschappers onderzoeken en ontdekken. De psychologie is tenslotte van iedereen. Meer lezen: www.pieterneldijkstra.nl.