Het zin in werk spel Bekijk groter

Het zin in werk spel

9789058716910

Verkrijgbaar

Een zelfscan die je bewust maakt van je waarden, motieven, emoties en belangen in werk. Uitstekend bruikbaar voor training en bij reïntegratie, reorganisatie, loopbaanbegeleiding en coaching.

Meer details

14,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2009
Bindwijzedoos met 60 kaarten

Meer informatie

Ontdek de echte waarde van je werk.

Meer dan ooit willen we van werk ons eigen werk maken: werk als uitdrukking van onszelf en van ons kunnen. De vragen uit dit spel helpen je op weg om deze missie handen en voeten te geven. Deze zelfscan maakt je bewust van je waarden, motieven, emoties en belangen in werk. Het helpt je om goed voorbereid een motivatie- of ontwikkelingsgesprek in te gaan. Zodat je weet wat je waard bent en wat voor jou waardevol is in je werk.

In Het Zin in werkspel staan twee vragen centraal: 'Wat zoek ik in mijn werk?' en 'Wat vind ik in mijn werk?' Vervolgens moet de speler een antwoord proberen te vinden op de vraag: 'Wat doe ik als wens en werkelijkheid niet overeenkomen?' Aan de hand van dit spel kun je op een concrete manier met deze vragen aan de slag gaan.

Het Zin in werk spel is uitstekend bruikbaar in trainingssituaties, bij reïntegratie, reorganisaties, verlies van werk of de zoektocht naar werk, maar ook in de individuele begeleiding bij loopbaanontwikkeling en/of coaching.

Auteurs

Rita Blaak


Bert Godschalk


Bertram Jansen