Angst overwinnen Bekijk groter

Angst overwinnen

Geen zorgen meer, versla stress & voel je weer gelukkig

9789088509490

Verkrijgbaar

Bevrijd je van de emotionele en fysieke last van leven met angst. Dit boek gaat in op angststoornissen en reikt een baanbrekende therapie aan.

Meer details

25,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij SWP
Jaar van uitgave 2020, 1ste druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 240p.

Meer informatie

Nik en Eva Speakman hebben duizenden mensen geholpen een gelukkiger leven te leiden zonder angst. Nu is de beurt aan jou:

  • Wordt het leven je soms te veel?
  • Maken angsten je bang en hulpeloos?
  • Beïnvloedt stress je slaap en je gedrag?
  • Lijd je aan obsessief of dwangmatig gedrag?
  • Zit je vast in een relatie of baan die je angstig maakt?

Angst overwinnen kan je bevrijden van de emotionele en fysieke last van leven met angst. Of het nu gaat om vliegangst, spinnenfobie, andere fobieën, sociale angst, paniekaanvallen, ziektevrees, posttraumatische stress of een andere angststoornis; in dit boek komen ze allemaal aan bod. En leer je de vaste denkpatronen en gewoonten van angst te doorbreken en overwinnen.

Zet vandaag de eerste stap naar je nieuwe leven met hulp van dit boek. Door de juiste vragen te stellen en te beantwoorden, kun je de – vaak negatieve – kijk op je leven veranderen. Zo kun je je bevrijden van trauma’s en allerlei vormen van angst.

Nik en Eva Speakman horen tot de bekendste, levensveranderende therapeuten ter wereld. Ze hebben jarenlang intensief onderzoek gedaan naar gedrag en conditionering. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van hun baanbrekende therapie om gedrag te veranderen, bekend als ‘Schema conditionering’. Nik en Eva zijn zeer gedreven om mensen een gelukkiger leven te laten leiden.

‘Ik heb nooit in wonderen geloofd totdat ik de Speakmans tegenkwam.’  Jake Roche, Engelse zanger, songwriter en acteur.

Auteurs

Nik & Eva Speakman

Nik en Eva Speakman hebben sinds 1992 samen gestudeerd en gewerkt omdat ze allebei gepassioneerd willen helpen dat andere mensen een gelukkiger leven zonder te veel belemmeringen leiden. Tijdens het bestuderen van werken van Ivan Pavlov, John Watson, Jean Piaget en B.F. Skinner ontwikkelden ze een intellectuele nieuwsgierigheid voor gedragingen en conditionering. Na veel doorbraken zetten ze hun studies om in het ontwikkelen van hun eigen gedragsveranderingstherapie, die bekend staat als ‘Schema Conditioning’.
Ook ontwikkelden ze een zeer succesvolle therapietrauma, de Visual Schema Displacement therapie (VSDT). Ze zijn nu psychologen in deze therapie aan het opleiden, om zo meer mensen te helpen een leven te leiden dat vrij is van trauma en angsten.
De Speakmans verschijnen regelmatig op ITV’s This Morning en ze hebben cliënten uit alle lagen van de bevolking geholpen, waaronder een aantal beroemdheden. Ze zijn ambassadeur van ‘Variety, the Children’s Charity’, een organisatie die ze ook steunen, en ze helpen via live workshops, tours, boeken en radio- en tv-programma’s veel mensen bij het overwinnen van uiteenlopende problemen.