Durf, Leer en Presenteer - studie-editie Bekijk groter

Durf, Leer en Presenteer - studie-editie

zet jezelf neer

9789088500824

Verkrijgbaar

Een bewerkte versie van de eerder verschenen uitgave 'durf, leer en presenteer'. Werk zelfstandig aan je presentatievaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Ook geschikt als handleiding voor coaches.

Meer details

19,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij SWP
Jaar van uitgave 2009, 1ste druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 176p.

Meer informatie

Jezelf presenteren met zelfvertrouwen en plezier. Dat wil jij toch ook: een presentatie boeiend, ontspannen en persoonlijk neerzetten?
Met behulp van dit boek kun je zelfstandig werken aan je presentatievaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Ook kan dit boek als handleiding worden gebruikt door professionals die anderen coachen.

Pauline van Aken is mediatrainer, presentatie- en communicatiecoach en tevens auteur. In haar eerste boek Wat wil je nou eigenlijk zeggen: communiceren en jezelf laten zien geeft zij de lezer inzicht in zijn manier van communiceren.

Dit tweede boek, durf, leer en presenteer: zet jezelf neer is gebaseerd op de expertise die van Aken opdeed in haar werk als mediatrainer en presentatiecoach, voortbouwend op haar ervaring als presentator van o.a.: SBS6 Hart van Nederland en Actie Nieuws. Ook de stem van Pauline is bekend, vooral bij de jeugdige kijkers van Nickelodeon.

Deze studie-editie is een bewerkte versie van de eerder verschenen uitgave: durf, leer en presenteer (2008).

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Pauline van Aken

Pauline van Aken is mediatrainer, presentatie- en communicatiecoach en tevens auteur.