Segunda etapa oefenboek Bekijk groter

Segunda etapa oefenboek

Spaans voor beginners

Verkrijgbaar

Vervolgcursus op Primera etapa, een aantrekkelijke, communicatieve leermethode Spaans waarmee niveau A2 van het Europees Referentiekader kan worden bereikt. Met aandacht voor zakelijk Spaans.

Meer details

18,00 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijCoutinho
Jaar van uitgave2015
Bindwijzepaperback
Aantal pagina's112p.

Meer informatie

Primera Etapa (A1) wordt ervaren als een aantrekkelijke, communicatieve leermethode Spaans. Met deze vervolgcursus, Segunda Etapa, biedt Coutinho een complete methode, waarin (jong) volwassenen naar niveau A2 van het Europees Referentiekader werken. Aan de hand van veel beeldmateriaal en gevarieerde opdrachten leren cursisten Spaans. Ook krijgen ze het lezen en schrijven van Spaanse teksten onder de knie. Absolute meerwaarde voor het mbo en mbo is de toevoeging zakelijk Spaans.

De methode is voor de Nederlandse markt gemaakt. Segunda Etapa bestaat uit een Tekstboek en een Oefenboek. Het Tekstboek bevat negen hoofdstukken, elk met een thema, bijvoorbeeld: familie of reizen. Dialogen, teksten, voorbeelden en opdrachten geven informatie over het leven in Spanje of Zuid-Amerika. Na drie hoofdstukken volgt steeds een herhalingsles. Dit Oefenboek sluit precies aan op het tekstboek. Cursisten trainen wat ze in het Tekstboek hebben geleerd. Hun vorderingen houden ze bij in een taalportfolio. Het Oefenboek sluit af met een test op niveau A2 en de antwoorden van alle opgaven.

Segunda Etapa is geschikt voor cursisten Spaans aan volksuniversiteiten. Daarnaast sluit de uitgave goed aan op de leermethoden van het mbo, mbo en andere taalinstituten.

Het boek wordt ondersteund met een website met audio-materiaal.

Auteurs

Elena Carbonell

Elena Carbonell is als docent Spaans verbonden geweest aan diverse taalinstituten in Amsterdam en Utrecht. Samen met Elena Carbonell schreef ze eerder onder meer de cursus Spaans voor Lecturama.