Taaltempo Spaans Bekijk groter

Taaltempo Spaans

Training van begrip en antwoord

Verkrijgbaar

Leer ook de moeilijkere grammatica van het Spaans te automatiseren en in conversaties steeds sneller antwoorden en reacties te geven. Geschikt voor cursussen en zelfstudie.

Meer details

19,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Coutinho
Jaar van uitgave 2011, 2de druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 178p.

Meer informatie

Ook na jaren studie blijken veel cursisten Spaans moeite te hebben met het geven van een vlotte en adequate reactie op een vraag of opmerking. Het blijft lastig om snel de juiste vorm te vinden van een werkwoord, bijvoeglijk naamwoord of persoonlijk voornaamwoord, en daardoor is de reactietijd vaak lang of het antwoord niet helemaal correct. De bestaande methodes geven te weinig oefenstof om deze vaardigheden te automatiseren. Bovendien ontwikkelen studenten op den duur vaak strategieën om moeilijke grammaticale vormen te omzeilen.

Met Taaltempo Spaans leren de cursisten om juist ook de moeilijkere grammatica te automatiseren en om in conversaties steeds sneller antwoorden en reacties te geven. Het niveau wordt geleidelijk opgevoerd. In de oefeningen wordt steeds een nieuw grammaticaal element toegevoegd, terwijl tegelijkertijd ook de elementen uit de voorgaande oefeningen worden herhaald. Zowel bij zelfstudie als bij klassikaal onderwijs kan met deze methode snel een verrassend resultaat worden behaald. Er wordt thuis (hardop) getraind en zo kan het persoonlijke ritme geleidelijk worden versneld. Ieder leert in zijn eigen (taal)tempo!

Het boek kan worden gebruikt in cursussen Spaans voor volwassenen en is ook geschikt voor zelfstudie.

Auteurs

Miguel-Ángel Tavera-Gaona

Miguel-Ángel Tavera-Gaona is docent Spaans.