Primera etapa - tekstboek Bekijk groter

Primera etapa - tekstboek

Spaans voor beginners

Verkrijgbaar

Communicatieve methode Spaans voor volwassenen bestaande uit een tekstboek met audio-cd en een oefenboek. Er wordt gewerkt naar niveau A1 van het Europees Referentiekader.

Meer details

37,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Coutinho
Jaar van uitgave 2010
Bindwijze grote paperback
Aantal pagina's 252p.
Extra met cd

Meer informatie

Primera etapa is een communicatieve methode Spaans voor volwassenen. De mondelinge communicatie staat centraal. De cursisten leren Spaans spreken aan de hand van veel beeldmateriaal en gevarieerde opdrachten. Ook leren ze het lezen en schrijven van teksten die ze tegenkomen tijdens een verblijf in een Spaanstalig land. Er wordt gewerkt naar niveau A1 van het Europees Referentiekader.
Primera etapa bestaat uit een Tekstboek en een Oefenboek, beide met audio-cd.

Het Tekstboek bevat negen hoofdstukken die zijn opgebouwd rond een thema als familie of reizen. Dialogen, teksten, voorbeelden en opdrachten geven expliciet en impliciet informatie over het leven in Spanje of een van de Spaanstalige landen in Zuid-Amerika. Na drie hoofdstukken volgt steeds een herhalingsles. In de hoofdstukken wordt kort de grammatica uitgelegd die noodzakelijk is om een gesprek te kunnen voeren. Achter in het boek staat een uitgebreid grammaticaal overzicht en kunnen de cursisten woordenlijsten Nederlands-Spaans en Spaans-Nederlands raadplegen.

Het Oefenboek heeft dezelfde indeling als het Tekstboek en sluit er precies op aan. Met de oefeningen uit het Oefenboek trainen de cursisten wat ze in het Tekstboek hebben geleerd. Ook kunnen ze hun vorderingen bijhouden in een taalportfolio.
Het Oefenboek sluit af met een test op niveau A1 van het Europees Referentiekader en de antwoorden van alle opgaven uit het Tekstboek en het Oefenboek.

Auteurs

Elena Carbonell

Elena Carbonell is als docent Spaans verbonden geweest aan diverse taalinstituten in Amsterdam en Utrecht. Samen met Elena Carbonell schreef ze eerder onder meer de cursus Spaans voor Lecturama.


Van dezelfde auteur:

Lola Ortega Rodas

Lola Ortega is als docent Spaans verbonden geweest aan diverse taalinstituten in Amsterdam en Utrecht. Samen met Elena Carbonell schreef ze eerder onder meer de cursus Spaans voor Lecturama. Op het momenteel houdt ze zich vooral bezig met vertalen en doet ze samen met Elena Carbonell diverse mediaprojecten.