Eindeloopbaangids Bekijk groter

Eindeloopbaangids

9789462673045

Verkrijgbaar

Een handig overzicht van de mogelijkheden om minder te werken of te stoppen met werken. Van landingsbaan tot tijdskrediet en zorgverlof, van brugpensioen (SWT) tot pensioen, en van ziekte tot deeltijdse werkhervatting. Geactualiseerde editie.

Meer details

12,50 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij EPO
Jaar van uitgave 2021
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 80p.

Meer informatie

Opeenvolgende regeringen maakten het vijftigplussers steeds moeilijker. Welke mogelijkheden blijven er nog over om minder te werken of te stoppen met werken? Zijn er eigenlijk nog wel mogelijkheden? Van landingsbaan tot tijdskrediet en zorgverlof, van brugpensioen (SWT) tot pensioen, en van ziekte tot deeltijdse werkhervatting: in dit beknopte boekje biedt Jef Maes, die meer dan vijftien jaar in de beheerscomités van de sociale zekerheid en in de Nationale Arbeidsraad zetelde, opnieuw een handig overzicht. Hij doet dat onder het motto: “Geniet van het leven, voor het te laat is.”

Auteurs

Jef Maes

Jef Maes is historicus. Hij is auteur van o.a. Uw sociale zekerheid in gevaar (EPO, 2010).Hij was directeur van de sociale studiedienst en federaal secretaris van het ABVV.