Psychologisch - Ontwikkeling - docentenhandleiding Bekijk groter

Psychologisch - Ontwikkeling - docentenhandleiding

Psychologie voor het VO

Verkrijgbaar

Methode psychologie voor het voortgezet (secundair) onderwijs. Dit deel geeft leerlingen inzicht in hun eigen ontwikkeling. Docentenhandleiding

Meer details

59,50 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Coutinho
Jaar van uitgave 2021, 1ste druk
Bindwijze paperback

Meer informatie

Dit is de docentenhandleiding bij het leer- en werkboek Ontwikkeling van de methode Psychologisch, een methode psychologie voor het voortgezet onderwijs. Het is geschikt voor zowel onderbouw als bovenbouw van HAVO & VWO.

Van deze docentenhandleiding kan geen beoordelingsexemplaar worden aangevraagd.

Psychologisch - Ontwikkeling - leerboek

Psychologisch - Ontwikkeling - werkboek

Gerelateerde titels

Auteurs

Jakop Rigter

Jakop Rigter was als hoofddocent verbonden aan De Haagse Hogeschool. Hij schreef meerdere bestsellers, waaronder Het palet van de psychologie. Stromingen en toepassingen in hulpverlening en opvoeding, Basisboek psychologie. Sociaal verbonden en samen met Malou van Hintum Ontwikkelingspsychopathologie bij kinderen en jeugdigen - Een inleiding. Momenteel ontwikkelt hij samen met René Diekstra de methode Psychologisch. Psychologie voor het vo. Meer informatie over deze uitgaven vind je op Coutinho.nl.


René Diekstra

René Diekstra is emeritus hoogleraar psychologie aan de Roosevelt Academy in Middelburg. Daarnaast was hij lector jeugd en opvoeding aan de Haagse Hogeschool en samensteller van de canon van de opvoeding. Hij is auteur van veelgelezen populair-wetenschappelijke boeken over psychologie.