Verleid je lezer online Bekijk groter

Verleid je lezer online

Succesformules voor overtuigend en creatief schrijven

9789462721388

Verkrijgbaar

Leer overtuigende (online) teksten schrijven waarmee je resultaat behaalt. Onmisbaar, toegankelijk handboek voor iedereen die aantrekkelijke teksten wil schrijven.

Meer details

24,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Thema
Jaar van uitgave 2018
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 236p.

Meer informatie

Je wilt teksten schrijven die raak schieten en waar je lezers hebberig van worden. Teksten die ervoor zorgen dat ze in actie komen: een aankoop doen, een offerte opvragen, iets downloaden of inschrijven voor een nieuwsbrief. Maar het lukt je niet om die wervende woorden op papier te krijgen, laat staan om er onderscheidend in te zijn. Geen zorgen, want dit is makkelijker dan je denkt!

In dit praktische boek leer je de ins & outs van vlot en wervend schrijven. Ontdek hoe je je lezers enthousiast krijgt, verrassende invalshoeken bedenkt en teksten maakt die online goed vindbaar zijn. Je krijgt antwoord op vragen als: hoe krijg je de aandacht? Hoe houd je die vast? Hoe verleid je je lezers met jouw aanbod, ook als zij de tekst op hun telefoon bekijken of haastig door je website klikken?

Je krijgt een mix geserveerd van oude, effectieve schrijfwetten en de frisse kneepjes van online copywriting. Met de succesformules in dit boek behoren jouw schrijfzorgen tot het verleden. Laat je inspireren en schrijf vanaf nu teksten die doen wat ze moeten doen: je doelgroep overtuigen en in beweging brengen.

Verleid je lezer online is de compleet geactualiseerde herdruk van de bestseller Commercieel en creatief schrijven.

Auteurs

Ellis Buis

Ellis Buis (1962) werkt vanaf 2003 voor Schouten & Nelissen als trainer/coach op het gebied van schriftelijke communicatie. Zij traint en schrijft als freelancer voor verschillende opdrachtgevers, met marketingcommunicatie en NLP als kernactiviteiten. Ze studeerde Nederlands en werkte veertien jaar als communicatieadviseur.


Joyce Hardholt

Joyce Hardholt is copywriter en contentmarketeer.