Stukken beter schrijven Bekijk groter

Stukken beter schrijven

Zo wordt schrijven makkelijker en leuker

9789058714299

Verkrijgbaar

Volledig geactualiseerde herdruk van eenjarenlange bestseller. Heel praktisch boek waarmee je efficiënter en beter leert schrijven. Met uitgebreide aandachtvoor alle social media.

Meer details

25,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Thema
Jaar van uitgave 2011
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 134p.

Meer informatie

Brieven, mails, offertes, of blogs, twitter of Linkedin; veel mensen vinden schrijven moeilijk. En dat is jammer want door de moderne media doen we het steeds vaker! Stukken beter schrijven geeft je een andere kijk op de zaak. Het laat je niet alleen zien dat schrijven juist heel leuk is, het leert je ook hoe je er succesvol in kunt zijn!

Dit al jaren goedverkopende boek bestaat uit drie delen. Deel 1 staat stil bij het schrijven zelf en gaat in op schrijfstrategieën, het doel van schrijven en het schrijfproces. Deel 2 behandelt de stukken: brieven, notulen, memo's verslagen of rapporten, alles komt aan bod. Je vindt overzichtelijke voorbeelden, checklists en tips om deze stukken te verbeteren. Deel 3 gaat over veelgebruikte social media als LinkedIn, Facebook en Twitter.

Stukken beter schrijven is een heel praktisch boek met veel tips, do's en dont's en checklisten waarmee je efficiënter en beter leert schrijven.

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Johannes de Geus

Johannes de Geus is Neerlandicus en werkt als adviseur en trainer bij Schouten & Nelissen. Hij ontwikkelt leerprogramma's en trainingen op alle gebieden van gedragsverandering en communicatie.


Van dezelfde auteur:

Natasja Loomans

Natasja Loomans (1972) is communicatietrainer en auteur. Sinds 2003 verzorgt zij vanuit haar bedrijf Toguna Training trainingen op het gebied van communicatie, samenwerken en didactische vaardigheden.
Uitgangspunt in haar werk is dat de werelden binnen een organisatie enorm kunnen verschillen en dat je iedere keer heel goed moet kijken en luisteren naar wat de problemen en mogelijkheden zijn. Natasja Loomans ondersteunt managers en medewerkers bij het onderzoeken van de eigen unieke situatie en bij het vinden van eigen oplossingen die wel werken.