Oog in oog Bekijk groter

Oog in oog

9789490952051

Verkrijgbaar

Derde deel van de Arthur Hartman-trilogie. Een verhaal over moed en angst, waarheid en tegen jezelf liegen.

Meer details

14,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij kartonnen dozen
Jaar van uitgave 2011
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 296p.

Meer informatie

3 januari 1994
Pik ik de verkeerde jongens eruit, of ben ik inmiddels zo ver afgegleden dat het op mijn gezicht staat te lezen? Kevin probeerde het tenminste nog, toen, tot me doordringen. Misschien heeft de rest geen zin in een oester.
Ach, wat. Ik heb ook geen zin in hen. Wat moet ik met een vriendje?

Na een reorganisatie bij de politie komt Arthur Hartman terecht op een bureau in Rotterdam Oost. Hij is inmiddels de dertig gepasseerd en heeft genoeg van de zoektocht naar de Ware. Vriendjes zijn alleen maar lastig, vertelt hij zichzelf en zijn vrienden telkens weer.
Dan komt hij Ferry tegen, met de mooiste blauwe ogen die hij ooit gezien heeft. Helaas is Ferry hetero en Arthur probeert hem uit zijn hoofd te zetten. Dat blijkt echter lastiger dan gedacht.
Arthur glijdt steeds verder af in de hopeloosheid en zelfs zijn beste vriend Fabian kan hem niet beschermen tegen de valkuilen op zijn pad.

Een verhaal over moed en angst, waarheid en tegen jezelf liegen. Kan Arthur op tijd zijn leven in eigen hand nemen, of sleurt het lot hem een doodlopende straat in?

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Micha Meinderts

Micha Meinderts werd geboren in Nederland, maar reisde de liefde achterna en woont momenteel in de Verenigde Staten. - www.michameinderts.nl