Het andere Londen Bekijk groter

Het andere Londen

9789064454370

Sold out

Alternatieve stadsgids voor Londen, weg van de platgetreden paden. Alle tips uit het Radio 1-programma Brood & spelen.

Meer details

Datasheet

Uitgeverij EPO
Jaar van uitgave 2007
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 168p.

Meer informatie

Het andere Parijs verscheen in 2006 als de boekversie van de gelijknamige reeks in het programma Brood & spelen (VRT Radio 1). Een alternatieve reisgids. Intussen was in Brood & spelen al een zoektocht aan de gang naar originele tips over die andere groot stad, Londen. Weer kwamen er massas waardevolle tips binnen. Zoveel, dat Het andere Londen maar liefst elf maanden liep, van oktober 2005 tot augustus 2006.

Het andere Londen bundelt de mooiste en origineelste tips. Het gaat naar trendy wijken zoals Islington waar je stoemp met worst kan eten. Maar ook naar een afternoon tea in Claridges Hotel of naar het thee winkeltje van Twinings aan de Strand. Naar The Comedy Store, het mekka van de stand-up comedians. Of naar de Wetlands. Naar schatkamers van gebouwen zoals het huis van architect John Soane. Naar de British Library om de kladjes te zien van grote Beatles-hits. Naar historische pubs langs de Theems zoals The Trafalgar, ooit het stamcafé van schrijver Charles Dickens.
Je ziet door de ogen van de tipgevers wat zij meegemaakt hebben op die bijzondere plek. Je voelt gewoon de plek als je het boek leest. En via die verhalen kan je bijna vanuit je luie stoel naar Londen.

Uitgave i.s.m. Radio 1 / VAR

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Krista Bracke

Krista Bracke (1968, Lokeren) werkt sinds 1990 voor de VRT. Zij is producer van het VRT Radio1-programma Brood & spelen, het zaterdagochtendmagazine tussen 9.00 en 11.00 uur. Zij werkte al voor de reisprogramma's Gewoonweg en Lopend Vuur en voor het infomagazine Buitenlandse Zaken. Ze realiseerde ook reisreportages voor het tv-programma Vlaanderen Vakantieland. Haar vrije uren vult ze het liefst met Argentijnse tango.