De stille plek in jezelf Bekijk groter

De stille plek in jezelf

Meditatie in de psychosynthese

9789060208243

Verkrijgbaar

Kom door middel van meditatie meer in contact met de kern van je bestaan en krijg zicht op je vele mogelijkheden en kwaliteiten. Gebaseerd op de psychosynthese, een humanistische en transpersoonlijke richting binnen de hedendaagse psychologie.

Meer details

23,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij De Toorts
Jaar van uitgave 2008
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 128p.

Meer informatie

Wat zou het toch mooi zijn wanneer je op elk moment, midden in de hectiek van je dagelijks bestaan, kunt gaan naar een plek waar het goed toeven is en waar je op adem kunt komen.
En wat zou het heerlijk zijn te midden van alle gedachten en gevoelens een plek in jezelf te hebben waar het stil is. Door meditatie kun je komen bij de stille plek in jezelf.

Dit boek is een handreiking die je leert door middel van meditatie meer in contact te komen met de 'kern van je bestaan'. Het helpt je zicht te krijgen op je vele mogelijkheden en kwaliteiten. De hier gepresenteerde vorm van mediteren is gebaseerd op de psychosynthese, een humanistische en transpersoonlijke richting binnen de hedendaagse psychologie. Je maakt kennis met reflectieve meditatie, receptieve meditatie en creatieve meditatie en met behulp van de aangeboden oefeningen kun je direct met mediteren aan de slag.

Auteurs

Paula van Cuilenburg

Drs. J.M. Paula van Cuilenburg is werkzaam op het gebied van levensbeschouwing en psychologie binnen RondHeel, een praktijk voor persoonlijke ontwikkeling.