Aaron Terhaar, tekenaar Bekijk groter

Aaron Terhaar, tekenaar

9789057125799

Verkrijgbaar

Aaron Terhaar droomt ervan ooit zelf een boek te schrijven. Maar lezen en schrijven blijkt voor hem veel moeilijker te zijn dan voor zijn klasgenoten. Daar gaat zijn droom! Tot hij een heel andere manier vindt om een verhaal te vertellen. Een grappig prentenboek.

Meer details

14,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Nieuwezijds
Jaar van uitgave 2022
Bindwijze hardcover
Aantal pagina's 40p.

Meer informatie

Aaron Terhaar vindt niets zo fijn als met z’n allen in de tuin naar een verhaal zitten luisteren. Hij zit alle zomerdagen buiten te tekenen en hij droomt van de dag dat hij zelf een verhaal zal verzinnen.

Maar wanneer hij moet leren lezen, blijven de letters er steeds maar als krabbels uitzien. Het wordt al snel duidelijk dat leren lezen voor hem veel moeilijker is dan voor zijn klasgenoten. Wanneer zijn lerares, juf Groenhart, haar klas vraagt om een verhaal te schrijven, lukt het Aaron niet om ook maar één woord op papier te krijgen. Nu weet hij zeker dat zijn droom om verhalen te kunnen vertellen nooit uit zal komen… totdat hem een vlaag van inspiratie overvalt en Aaron een heel andere, heel bijzondere manier vindt om een verhaal te vertellen.

Vertaald door Edward van de Vendel

Auteurs

Andrea Beaty

Andrea Beaty is auteur van prijswinnende kinderboeken, waaronder Iggy Peck, Architect en Ada Twist, Scientist. De personages in haar humoristische prentenboeken zijn slim, grappig en schamen zich niet voor hun passie. Het zijn doeners. Nieuwsgierigheid, creativiteit, innovatie en volharding zijn terugkerende thema’s in haar werk. Andrea woont bij Chicago. Zie ook www.andreabeaty.com.


David Roberts

David Roberts illustreerde vele kinderboeken, waaronder Iggy Peck, Architect en Ada Twist, Scientist. Hij woont in Londen.
Iggy Peck, Architect werd door Time uitgeroepen tot een van de beste tien kinderboeken uit 2007.