Pierre de Doolhofdetective - De vreemde zaak van het luchtkasteel Bekijk groter

Pierre de Doolhofdetective - De vreemde zaak van het luchtkasteel

9789068688207

Verkrijgbaar

Een nieuw zoekboek in de bekende reeks. Volg Pierre door allerlei spannende doolhoven, speur onderweg naar verborgen voorwerpen, voer opdrachten uit en los steeds nieuwe raadsels op.

Meer details

17,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Thoth
Jaar van uitgave 2020
Bindwijze hardcover
Aantal pagina's 36p.
Extra 26 x 35 cm - 17 illustraties in kleur

Meer informatie

Pierre de Doolhofdetective heeft een nieuwe zaak!

Pierre en Carmen zijn in Grachtstad voor de onthulling van het beroemde Doolhof-ei. Ze merken al snel dat er iets aan de hand is. Een geheimzinnige organisatie wil het Doolhof-ei stelen en de stad in één groot doolhof veranderen. Help onze detectives de weg naar het Luchtkasteel te vinden voordat het te laat is!

Volg Pierre door allerlei spannende doolhoven, speur onderweg naar verborgen voorwerpen, voer opdrachten uit en los steeds nieuwe raadsels op. Zo voorkom je dat het Doolhof-ei in verkeerde handen valt!

 

Gerelateerde titels

Auteurs

Hiro Kamigaki & IC4DESIGN

IC4DESIGN is een collectief van illustratoren, gevestigd in Hiroshima in Japan. Het werd opgericht door Hiro Kamigaki en verkozen tot een van de ‘200 Best Illustrators Worldwide 09/10’. IC4DESIGN is geselecteerd door American Illustration en de Society of Illustrators en werkt voor opdrachtgevers als Amtrak, The New York Times Magazine, Ogilvy Italy, Adobe Systems, Newsweek en Toyota.

De teksten zijn van Chihiro Maruyama.