Ik had je nog zoveel willen zeggen Bekijk groter

Ik had je nog zoveel willen zeggen

9789491740121

Verkrijgbaar

Op een ingetogen manier nodigt dit boek kinderen uit om te praten over het ongrijpbare van de dood, om het een beetje grijpbaar te maken.

Meer details

14,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Levendig Uitgever
Jaar van uitgave 2014
Bindwijze hardcover
Aantal pagina's 24p.

Meer informatie

Das en Maatje zijn de beste vrienden. Vrienden die alles samen doen. Samen spelen, samen praten, samen eten, alles samen. En dan is daar opeens de dood in het leven...

Das en Maatje zijn niet meer samen. Das voelt zich heel alleen. Dus gaat hij op zoek naar Maatje. Omdat hij Maatje mist. En omdat hij zich niet meer zo alleen wil voelen. En omdat hij Maatje nog zoveel wilde zeggen...

Of we het nu leuk vinden of niet, de dood hoort bij het leven. De dood in het leven is oneerlijk, onverwacht, onontkoombaar. In dit boek gaat het vooral over het omgaan met die dood. Hoe kun je toch nog zeggen wat je wilde zeggen tegen je maatje die er niet meer in levende lijve is? Op welke manieren kun je proberen het verdriet een heel klein beetje te verzachten?

Op een ingetogen manier nodigt Ik had je nog zoveel willen zeggen kinderen uit om te praten over het ongrijpbare van de dood, om het een beetje grijpbaar te maken.

Auteurs

Martine van Nieuwenhuyzen