Klaarwakker Bekijk groter

Klaarwakker

9789490952266

Verkrijgbaar

Een kartonboekje over een jongetje met twee mama’s. Voor peuters vanaf 1 jaar.

Meer details

9,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij kartonnen dozen
Jaar van uitgave 2018
Bindwijze kartonboekje 15 x 15 cm
Aantal pagina's 16p.

Meer informatie

Een jongetje wordt op een ochtend heel vroeg wakker.

Zijn moeders en zijn zusje slapen nog. De kat is wel al wakker. Samen gaan ze naar de keuken om zelf ontbijt te maken. Als ook de anderen wakker zijn is de keuken een bende, maar het jongetje is trots dat hij al zelf zijn boterhammen kan smeren.

Vertaald door Johanna Pas

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Lawrence Schimel

Lawrence Schimel (1971) schrijft in het Spaans en Engels en heeft als auteur en redacteur meer dan honderd boeken op zijn naam staan: fictie, poëzie, non-fictie, graphic novels, kinderboeken en zelfs een kookboek. Hij won diverse prijzen waaronder de Lambda Literary Award, de Spectrum Award, de Independent Publisher Book Award. Hij woont in Madrid, waar hij naast schrijver ook werkzaam is als literair vertaler.


Van dezelfde auteur:

Elina Braslina

Elīna Brasliņa (1988) is afkomstig uit Letland. Ze illustreerde bijna twintig boeken voor kinderen en young adults, werd in Spanje diverse keren genomineerd en ontving tweemaal de Zelta Ābele Award for Book Design (2014, 2015) en de Jānis Baltvilks Baltic Sea Region Award (2017). Momenteel werkt ze voor de Letlandse studio Atom Art aan de animatiefilm Jacob, Mimmi and the Talking Dogs.