Yanti Bekijk groter

Yanti

Over de reis van haar leven

9789492784032

Verkrijgbaar

Een herkenbaar verhaal voor iedereen maar in het bijzonder voor zij geadopteerd werden. Poëtisch en deels autobiografisch.

Meer details

12,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Studio Sesam
Jaar van uitgave 2018
Bindwijze paperback met flappen
Aantal pagina's 44p.
Extra volledig in kleur

Meer informatie

Yanti wordt geboren in Indonesië maar belandt in een weeshuis. Ze wordt geadopteerd door een warm gezin waar ze opgroeit. Toch begint ze zich tijdens het opgroeien vragen te stellen over haar roots. Ze besluit op zoek te gaan naar haar familie en onderneemt een lange reis naar het land waar ze ooit vandaan kwam.
Ze herontdekt haar persoonlijke geschiedenis, vindt een nieuw evenwicht en beleeft de rijkdom van een multiculturele identiteit.

Yanti. Over de reis van haar leven is een herkenbaar verhaal voor iedereen maar in het bijzonder voor zij die vandaag elders leven dan waar ze geboren zijn. Dit poëtische verhaal is deels een autobiografisch verhaal

Auteurs

Haryanti Frateur

Haryanti Frateur (°1977) werd geboren in Java, Indonesië. Ze werd op tweeënhalfjarige leeftijd geadopteerd en kwam terecht in een dorpje in de Kempen waar ze opgroeide in een Vlaams gezin. Ze studeerde grafische vormgeving en sociaal-cultureel werk. Professioneel was ze actief in de cultuursector. Ze is gebeten door taal en de oneindige combinatiemogelijkheden van de zesentwintig letters die ons alfabet bezit. Ze is ook moeder van drie kinderen. Dit verhaal is haar debuut.


Marie Van Praag

Marie Van Praag (°1985) werd geboren in Antwerpen. Woorden waren niet zo haar ding. Tekenen des te meer. Ze studeerde Vrije Grafiek en Grafisch Ontwerp/ illustratie aan het KASK te Gent. Ze illustreerde voor magazines en kunsteducatieve projecten. Ze werkt momenteel als docent tekenen. Ze debuteerde in 2017 met het Sesam-prentenboek 'Mmmm, toch wel lekker ...'.