Vleugels van papier - Ridder van karton Bekijk groter

Vleugels van papier - Ridder van karton

2 boekjes in 1

9789082345582

Verkrijgbaar

2 boekjes in 1. Een verhaal over een vluchtelingenkind met een intens verlangen naar verloren dierbaren. En een stoer verhaal over rolpatronen en vriendschap.

Meer details

14,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijStudio Sesam
Jaar van uitgave2017
Bindwijzehardcover
Aantal pagina's64p.
Extra21 x 21 cm - volledig in kleur

Meer informatie

Vleugels van papier

Sari Mar en Anke De Potter

Irfaan ligt te woelen in bed. Hij denkt aan zijn lange vlucht van Afghanistan naar België. ‘Zie ik baba ooit weer?’ vraagt hij zich af. ‘Wanneer je 1000 kraanvogels vouwt, komt je wens uit’, zegt Hamid, die naast Irfaan woont in het opvanghuis. Irfaan zoekt papier om kraanvogels te vouwen. Mama vindt zijn plan maar niks. Maar Irfaan geeft niet op. Hij krijgt hulp van mevrouw Rumaan, mevrouw Peshk en meneer Zog. Komt Irfaans wens uit? Vleugels van papier is een verhaal over een vluchtelingenkind met een intens verlangen naar verloren dierbaren.

 

 Ridder van karton

 Humeyra Cetinel en Soraya Namavar

Amina wil ridder worden. Ze wil monsters verslaan en dieven verjagen. Ze wil haar vijanden vermorzelen met taartjes, zoals ridder Alonso De Mollige! Ze maakt een ridderpak van kartonnen dozen. Haar vrienden Yunus en Nino lachen haar uit. Meisjes kunnen toch geen ridder zijn? Ridder van karton is een stoer verhaal over rolpatronen en vriendschap.

Auteurs

Sari Mar


Anke De Potter


Humeyra Cetinel


Soraya Namavar