Mmmm, toch wel lekker - Bezoek op vier poten Bekijk groter

Mmmm, toch wel lekker - Bezoek op vier poten

2 boekjes in 1

9789082345575

Verkrijgbaar

2 boekjes in 1. Een humoristisch verhaal over moeilijke eters en nieuwe gerechten. En een verhaal over vriendschap en jezelf mogen zijn

Meer details

14,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Studio Sesam
Jaar van uitgave 2017
Bindwijze hardcover
Aantal pagina's 64p.
Extra 21 x 21 cm - volledig in kleur

Meer informatie

Mmmm, toch wel lekker

Azmi Latif en Marie Van Praag

De straat van Maya hangt vol slingers. De buren hebben heerlijke gerechtjes klaargemaakt. Het is feest! Nano, de oma van Maya, heeft de lekkerste toetjes en taartjes in haar kraampje staan. Voordat Maya een zoete hap mag nemen, moet ze van mama eerst de andere gerechtjes proeven. Maya is echter kieskeurig. Mmmm, toch wel lekker is een humoristisch verhaal over moeilijke eters en nieuwe gerechten.

 

Bezoek op vier poten

Sophia Honggokoesoemo en AnneMarthe Zomer

Afif woont aan de haven. Hij droomt ervan om te varen op zee. Op een avond ziet Afif een schaduw dichterbij waggelen. Het is Komo, een varaan. Het eiland van Komo is verdwenen in de zee. Afif wil hem helpen. Maar lukt het Komo om zich weer thuis te voelen? Bezoek op vier poten is een verhaal over vriendschap en jezelf mogen zijn.

Auteurs

Azmi Latif


Van dezelfde auteur:

Marie Van Praag

Marie Van Praag (°1985) werd geboren in Antwerpen. Woorden waren niet zo haar ding. Tekenen des te meer. Ze studeerde Vrije Grafiek en Grafisch Ontwerp/ illustratie aan het KASK te Gent. Ze illustreerde voor magazines en kunsteducatieve projecten. Ze werkt momenteel als docent tekenen. Ze debuteerde in 2017 met het Sesam-prentenboek 'Mmmm, toch wel lekker ...'.


Sophia Honggokoesoemo


AnneMarthe Zomer