Nops, de kleurenplaneet Bekijk groter

Nops, de kleurenplaneet

9789082277548

Verkrijgbaar

Maan zit helemaal onder de kleurtjes en dat vindt hij echt niet leuk. Niemand weet waar ze vandaan komen. Nops en Nora  besluiten Maan een handje te helpen. Een nieuw avontuur van Nops en Nora om bij weg te dromen … tot aan de maan en terug.

Meer details

12,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij de rêverie
Jaar van uitgave 2017
Bindwijze hardcover
Aantal pagina's 28p.
Extra volledig in kleur

Meer informatie

Maan zit helemaal onder de kleurtjes en dat vindt hij echt niet leuk. Niemand weet waar ze vandaan komen. Nops en Nora  besluiten Maan een handje te helpen. Ze bouwen een raket en vliegen naar Maan toe om hem te helpen.  Onderweg komen ze Boris tegen. Ook Boris heeft een probleem. Op zijn planeet zijn alle kleuren verdwenen.  

Zullen Nops en Nora  erin slagen om alles weer in orde te krijgen? Een nieuw avontuur van Nops en Nora om bij weg te dromen … tot aan de maan en terug.

Auteurs

Rosemarie De Vos

Als kind hield Rosemarie De Vos (°1979) al van tekenen, verftubes uitknijpen, slijpsel ruiken en toveren met grafiet. In het middelbaar koos ze dan ook de richting Beeldende Kunst en later studeerde ze toegepaste grafiek aan het Phl te Hasselt.
Haar eerste prentenboek, Lies en Kleine Kater, verscheen nog voor ze haar diploma behaalde en werd onder meer uitgegeven in Frankrijk, Denemarken en Korea. Dit prentenboek werd genomineerd door “Kinder- en Jeugdjury”.
Rosemarie realiseerde intussen haar grote droom. Sinds mei 2008 werkt ze voltijds als zelfstandig illustrator.Haar stijl is uniek en herkenbaar. Ze werkt met acryl en start meestal met een donkerkleurige grondlaag. Vanuit deze grondlaag krijgen de personages hun karakter en komen ze stilaan tot leven.