Over Zwaan (en over ons) Bekijk groter

Over Zwaan (en over ons)

9789081371995

Verkrijgbaar

Een pakkend verhaal over hechte vriendschap, over blijdschap, verdriet en de draad weer oppakken, ook als het pijn doet.

Meer details

14,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij de rêverie
Jaar van uitgave 2014
Bindwijze hardcover
Aantal pagina's 32p.
Extra volledig in kleur

Meer informatie

"Vandaag nemen we afscheid van Zwaan", zeg ik zacht.
"Waarom?" wil Das weten.
"Waarom nemen we afscheid van Zwaan? We zijn te laat. We zijn véél te laat!"
"Voor afscheid is het nooit te laat", zegt Eekhoorn.

Een pakkend verhaal over hechte vriendschap, over blijdschap, verdriet en de draad weer oppakken, ook als het pijn doet.

Auteurs

Joke Guns

Joke Guns werd geboren in Aalst. Van jongsaf aan zat ze met haar neus in de boeken. Joke studeerde Rechten in Kortrijk en Leuven. In 2004 richtte ze haar eigen kinderboekhandel op: Woeste Willem in Aalst. Zes jaar lang runde ze die vol enthousiasme.
Ondertussen werkt Joke als freelance redactrice, auteur, recensent en schrijfcoach. Voor educatieve uitgeverijen schrijft ze zowel fictie als non-fictie. Joke zetelde in de jury van de Boekenleeuw (2005-2008) en de Zoute Zoen (2010- ). Ze studeert - in de vrije uren die ze niet heeft - Zweeds en zingt graag. Joke vertelt graag over haar boeken. Dat doet ze tijdens lezingen op scholen, in bibliotheken en boekhandels.


Rosemarie De Vos

Als kind hield Rosemarie De Vos (°1979) al van tekenen, verftubes uitknijpen, slijpsel ruiken en toveren met grafiet. In het middelbaar koos ze dan ook de richting Beeldende Kunst en later studeerde ze toegepaste grafiek aan het Phl te Hasselt.
Haar eerste prentenboek, Lies en Kleine Kater, verscheen nog voor ze haar diploma behaalde en werd onder meer uitgegeven in Frankrijk, Denemarken en Korea. Dit prentenboek werd genomineerd door “Kinder- en Jeugdjury”.
Rosemarie realiseerde intussen haar grote droom. Sinds mei 2008 werkt ze voltijds als zelfstandig illustrator.Haar stijl is uniek en herkenbaar. Ze werkt met acryl en start meestal met een donkerkleurige grondlaag. Vanuit deze grondlaag krijgen de personages hun karakter en komen ze stilaan tot leven.