Pierre de Doolhofdetective - Het geheim van de Grote Doolhoftoren Bekijk groter

Pierre de Doolhofdetective - Het geheim van de Grote Doolhoftoren

9789068687408

Verkrijgbaar

Klim door de spannende doolhoven naar het dak van de Doolhoftoren. Speur onderweg naar verborgen voorwerpen, voer de opdrachten uit en los steeds nieuwe raadsels op.

Meer details

16,95 € incl. btw

Datasheet

colofonhardcover (26 x 35 cm) - 36p. - 17 grote illustraties in kleur
UitgeverijThoth
Jaar van uitgave2017

Meer informatie

Pierre de Doolhofdetective komt weer in actie!
De geheimzinnige dief Mr X. heeft een nieuw duivels plan! Hij wil de Doolhofkubus op het dak van de Grote Doolhoftoren stelen, de grootste schat van Nieuw Doolhofstad. Pierre en Carmen moeten hun weg vinden door de doolhoven om Mr. X tegen te houden en de schat te beschermen.

Jij kunt ze daarbij helpen!
Klim door de spannende doolhoven naar het dak van de Doolhoftoren. Speur onderweg naar verborgen voorwerpen, voer de opdrachten uit en los steeds nieuwe raadsels op. Dan ben je de held van de dag!

Auteurs

Hiro Kamigaki & IC4DESIGN

IC4DESIGN is een collectief van illustratoren, gevestigd in Hiroshima in Japan. Het werd opgericht door Hiro Kamigaki en verkozen tot een van de ‘200 Best Illustrators Worldwide 09/10’. IC4DESIGN is geselecteerd door American Illustration en de Society of Illustrators en werkt voor opdrachtgevers als Amtrak, The New York Times Magazine, Ogilvy Italy, Adobe Systems, Newsweek en Toyota.

De teksten zijn van Chihiro Maruyama.