Pierre de doolhofdetective Bekijk groter

Pierre de doolhofdetective

Op zoek naar de gestolen doolhofsteen

9789068686753

Verkrijgbaar

15 over dubbele paginas afgedrukte kleurenafbeeldingen van ingewikkelde, magische doolhoven. Uren puzzelplezier voor doolhofdetectives van 8 jaar en ouder!

Meer details

17,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Thoth
Jaar van uitgave 2015
Bindwijze hardcover
Aantal pagina's 36p.
Extra 26 x 35 cm - 17 grote illustraties in kleur

Meer informatie

Pierre de Doolhofdetective heeft een nieuwe zaak. Mr. X heeft de magische doolhofsteen gestolen, waarmee hij heel Operastad in één groot doolhof kan veranderen. Kun jij Pierre en zijn assistente Carmen de weg wijzen door de doolhoven zodat ze Mr. X kunnen tegenhouden voor het te laat is?

Dit prachtig geïllustreerde boek bevat 15 over dubbele pagina’s afgedrukte kleurenafbeeldingen van ingewikkelde, magische doolhoven. Treed binnen in een fantastische wereld van ondergrondse steden, heteluchtballons, boomkruindorpen en spookhuizen. Zoek de weg in elk doolhof, speur naar aanwijzingen en los onderweg steeds weer nieuwe raadsels op.
Uren puzzelplezier voor doolhofdetectives van 8 jaar en ouder! Op een aparte antwoordpagina achter in het boek zijn de juiste routes en alle andere oplossingen te vinden.

Auteurs

Hiro Kamigaki & IC4DESIGN

IC4DESIGN is een collectief van illustratoren, gevestigd in Hiroshima in Japan. Het werd opgericht door Hiro Kamigaki en verkozen tot een van de ‘200 Best Illustrators Worldwide 09/10’. IC4DESIGN is geselecteerd door American Illustration en de Society of Illustrators en werkt voor opdrachtgevers als Amtrak, The New York Times Magazine, Ogilvy Italy, Adobe Systems, Newsweek en Toyota.

De teksten zijn van Chihiro Maruyama.