Portugees direct voor gevorderden Bekijk groter

Portugees direct voor gevorderden

Cursusboek met audio-cd

Sold out

Datasheet

Uitgeverij Coutinho
Jaar van uitgave 2007, 1ste druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 288p.
Extra met cd

Meer informatie

De eerste boeken van Portugees Direct (een tekstboek en een oefenboek, beide voor beginners) boden de cursist een basiskennis van de Portugese taal met uitgebreide oefenstof. In dit tweede boek, Portugees Direct voor gevorderden, verdiepen we een aantal onderdelen van dat basispakket en leren we andere belangrijke elementen van het Portugees, zoals de infinito pessoal (de vervoegde infinitief) en de diverse subjunctieven (de aanvoegende wijs). Ook in dit deel voor gevorderden wordt informatie over Braziliaanse kenmerken van het Portugees verstrekt.

Portugees Direct voor gevorderden is zowel een tekst- als een oefenboek. Nieuw is het gebruik van uitsluitend "echte" teksten, zoals artikelen, columns en interviews die recentelijk verschenen zijn in de Portugese pers. Het boek bestaat uit 12 lessen, met achterin extra oefenmateriaal. Elke les bevat grammaticale elementen, conversatie, vocabulaire en kennis van land en volk aan de hand van een thema. Verder bevat het boek herhaallessen en een cd met luistermateriaal.

Fernando Venâncio is verbonden aan de vakgroep Europese Studies van de Universiteit van Amsterdam. Behalve het tekstboek en het oefenboek van Portugees direct voor beginners schreef hij eerder ook de cursussen Boa Sorte en Diga lá!

Gerelateerde titels

Auteurs

Fernando Venâncio

Dr. Fernando Venâncio was verbonden aan de vakgroep Europese Studies van de Universiteit van Amsterdam.