Regendruppels en hagelbollen Bekijk groter

Regendruppels en hagelbollen

9789464519143

Verkrijgbaar

Gedichten en zkv’s over liefde en vriendschap, over verloren en gewonnen dromen, over loslaten, rouw en verlies.

Meer details

24,90 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Fluxenberg
Jaar van uitgave 2022
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 80p.

Meer informatie

In dit boek bundelt Sarah Peters gedichten en zkv’s over liefde en vriendschap, over verloren en gewonnen dromen, over loslaten, rouw en verlies.

Haar jarenlange ervaring als cliniclown en contactclown heeft haar inspiratie bezorgd, maar ook omstandigheden uit haar leven die haar leerden om ondanks alles schoonheid te zien en te ervaren.

Zij besloot om samen met haar zoon Janosh, die de illustraties voor dit boek verzorgde, op avontuur te gaan, zonder te weten waarheen dit zou leiden.

Een spannende reis doorheen dromen en gedachten.

Auteurs

Sarah Peters

Sarah Peters (1970) is actrice, theatermaker en schrijfster. Zij groeide op in een kunstenaarsgezin. Studeerde vrije grafiek aan Sint-Lucas in Gent. Volgde een opleiding aan de Ecole de Cirque de Bruxelles en aan de Espace Catastrophe (Centre international de Création des Arts du Cirque et de la Scène). Samen met Gab Bondewel richtte zij het Straattheatergezelschap Gewabbel op, waarmee zij speelde op vele straattheaterfestivals in binnen- en buitenland.
Sarah Peters werkte jarenlang als cliniclown voor kinderen en als contactclown voor mensen met dementie. Zij maakte deel uit van verschillende theatergezelschappen, waaronder haar eigen Theater Voetzoeker. Zij richtte de Theaterbatterij op, een intiem huiskamertheatertje in Gent, waar zij acteurs en muzikanten een scène biedt en een fijn publiek.