Nasleep Bekijk groter

Nasleep

9789079202744

Verkrijgbaar

Deze dichtbundel neemt de protesten rondom het Gezi Park in 2013 als vertrekpunt en verkent wat er is overgebleven van het historisch moment waarin een andere wereld voor het grijpen leek.

Meer details

19,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij het balanseer
Jaar van uitgave 2020
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 48p.

Meer informatie

Nasleep neemt de protesten rondom het Gezi Park in 2013 als vertrekpunt en verkent gaandeweg wat er is overgebleven van dit historische moment waarin een andere wereld voor het grijpen leek. Het zijn gedichten die laveren tussen ritmische, conceptuele en kritische noise enerzijds en postrevolutionaire affecten anderzijds, tussen politise­ring enerzijds en onmacht en radeloosheid anderzijds.

Gerelateerde titels

Auteurs

Çağlar Köseoğlu

Çağlar Köseoğlu publiceerde in 2015 het chapbook 34, een poëtische reeks die zich kritisch verhoudt tot de geschiedenis en het heden van Turkije. Zijn gedichten verschenen onder meer in Samplekanon, nY, Kluger Hans, Deus Ex Machina, De Internet Gids, Cabaret Wittgenstein en Kunsttijdschrift Vlaanderen. Hij is redacteur bij nY en doceert aan Erasmus University College alsook  het Piet Zwart Instituut in Rotterdam. Nasleep  (2020) is zijn debuut.