Er was mij niets gevraagd Bekijk groter

Er was mij niets gevraagd

Gedichtenbundel

9789082495805

Sold out

Deze gedichtenbundel brengt het verhaal van Nerkiz Sahin, over hoe ze een nieuw leven moet starten na alles waar ze niet om had gevraagd.

Meer details

Datasheet

Uitgeverij Uitgeverij Gandaboeken
Jaar van uitgave 2019
Bindwijze paperback met flappen
Aantal pagina's 128p.

Meer informatie

Het zoeken van antwoorden op het leven en gevoelens nam voor Nerkiz Sahin telkens een andere vorm aan. Haar zoektocht is verre van voorbij. Haar manier om zichzelf te uiten, heeft ze alvast via kunst en woord gevonden.

Deze gedichtenbundel brengt haar verhaal over hoe ze een nieuw leven moet starten na alles waar ze niet om had gevraagd.

Auteurs

Nerkiz Sahin

Nerkiz Sahin werkt als vertaler/tolk in de sociale sector. Naast het vertolken van andermans woorden tekent, schildert en schrijft ze om met haar eigen gevoelens overweg te kunnen. Af en toe waagt ze zich ook aan het beeldhouwen.
Haar eerste gedichten schreef ze in haar moedertaal Turks. Toen later haar gedichten hun weg vonden naar enkele collectieve bundeltjes en theater, vond ze de tijd rijp om ook haar Nederlandstalige werken te bundelen.

Foto: Michèle Haeck


Persartikels

NBD Biblion (26-02-2020)
"Een zestigtal gedichten over het ondergaan van het lot, over leven en liefde, over vaderland en migratie, over moedertaal en tweede taal, over verlies en troost."