bokman Bekijk groter

bokman

9789491921452

Verkrijgbaar

Dean Bowen ontrafelt op magnifieke wijze zijn levensgeschiedenis en culturele erfenis, die zich op verschillende continenten afspelen.

Meer details

18,45 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Uitgeverij Jurgen Maas
Jaar van uitgave 2018
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 80p.

Meer informatie

Dean Bowen ontrafelt op magnifieke wijze zijn levensgeschiedenis en culturele erfenis, die zich op verschillende continenten afspelen. Hoe verhoud je je tot de culturele mechanismes in onze wereld die politiek en maatschappelijk aan alle kanten druk uitoefenen op het individu? Het gedicht is een democratische ruimte, die meervoudigheid toelaat.

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Dean Bowen

Dean Bowen (1984) is dichter en performer. Hij publiceerde eerder gedichten op online platforms Samplekanon en Hard//Hoofd en in verschillende tijdschriften, waaronder nY en Kunsttijdschrift Vlaanderen. Hij verwierf faam op vele binnenlandse en internationale podia om zijn buitengewoon bevlogen voordracht en in 2016 won hij de Van Dale spoken Award in de categorie poëzie. Hij was met Bokman genomineerd voor de C. Buddingh-prijs 2018, en stond op de longlist van de Grote Poëzieprijs. Tegenwoordig is Dean Bowen stadsdichter van Rotterdam