103 Losbrekers voor meer plezier thuis Bekijk groter

103 Losbrekers voor meer plezier thuis

9789462722064

Verwacht

Vul uw e-mail adres is, dan wordt u verwittigd wanneer het door u gekozen boek verschenen is.

Instant opfrisbeurt voor thuis. Hapklare brokjes positieve psychologie, improvisatietechniek en veranderkunde verpakt in een prikkelend jasje. Met direct resultaat.

Meer details

14,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2019
Bindwijzepaperback
Aantal pagina's104p.
Verwachte verschijningsdatumnovember 2019

Meer informatie

Zin in meer humor en plezier in huis? Kunnen de dagelijkse routines thuis wel eens een opfrisbeurt gebruiken? Kijken jij en je huisgenoten vaak meer naar een scherm dan naar elkaar? Dan is het tijd voor een losbreker.

  • Sla dit boek ergens open
  • Scheur de pagina uit
  • ​Doe de opdracht en ervaar direct meer positiviteit en plezier!

​Elke dag één, of op de momenten dat je het extra hard nodig hebt. Alleen of samen met je familieleden of huisgenoten. Voor de broodnodige zin, fun, verwondering en speelsheid in huis, met de mensen om wie je geeft.

Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten uit de positieve psychologie, op het gebied van creativiteit, zingeving en mindfulness. Kort en simpel, in een speels jasje. Met direct resultaat.

Gerelateerde titels

    Auteurs

    Jacky van de Goor

    Jacky van de Goor werkt ruim 20 jaar als coach en auteur aan zin en vitaliteit in het werk en in het leven. Zij doet onderzoek naar zingeving en storytelling aan de Universiteit Twente. Haar kracht zit in het vertalen van  wetenschappelijke inzichten in speelse, prikkelende ‘interventies’ die direct aanzetten tot actie.