107 Losbrekers voor meer plezier op het werk Bekijk groter

107 Losbrekers voor meer plezier op het werk

9789462722057

Verwacht

Vul uw e-mail adres is, dan wordt u verwittigd wanneer het door u gekozen boek verschenen is.

Gegarandeerd 100% sleurvrij werken. Hapklare brokjes positieve psychologie, improvisatietechniek en veranderkunde verpakt in een prikkelend jasje.

Meer details

14,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2019
Bindwijzepaperback
Aantal pagina's108p.
Verwachte verschijningsdatumnovember 2019

Meer informatie

Kunnen jij en je collega’s wel een positieve boost gebruiken? Worden vaste gewoontes wel wat saai? Zijn regels, procedures en vergaderingen echte energievreters geworden? Of heb je gewoon zin in een verfrissend tussendoortje? Dan is het tijd voor een losbreker.

  • Sla dit boek ergens open
  • Scheur de pagina uit
  • Doe de opdracht en ervaar direct meer positiviteit en plezier!

Elke dag één, of op de momenten dat je het extra hard nodig hebt. Alleen, samen met een collega, of met je hele team. Voor de broodnodige zin, fun, verwondering en positieve aandacht op het werk. 

Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten uit de positieve psychologie, op het gebied van creativiteit, zingeving en mindfulness. Kort en simpel, in een speels jasje. Met direct resultaat.

Gerelateerde titels

    Auteurs

    Jacky van de Goor

    Jacky van de Goor werkt ruim 20 jaar als coach en auteur aan zin en vitaliteit in het werk en in het leven. Zij doet onderzoek naar zingeving en storytelling aan de Universiteit Twente. Haar kracht zit in het vertalen van  wetenschappelijke inzichten in speelse, prikkelende ‘interventies’ die direct aanzetten tot actie.