Durven doen wat je raakt Bekijk groter

Durven doen wat je raakt

22 gesprekken over lef en bevlogenheid

9789058715487

Verkrijgbaar

In openhartige gesprekken vertellen 22 maatschappelijke leiders hoe zij een verschil maken en hoe ook jij dat kunt doen.

Meer details

19,95 € incl. btw

Datasheet

colofonhardcover - 224p.
jaar2011
UitgeverijThema

Meer informatie

Wat is de overeenkomst tussen Neelie Kroes, Joop van den Ende, Wubbo Ockels, Tex Gunning en Arnon Grunberg? Is hun impact uitzonderlijk of ook voor jou weggelegd?

In openhartige gesprekken vertellen 22 maatschappelijke leiders hoe zij een verschil maken en hoe ook jij dat kunt doen. Wat blijkt: zij zijn geen geluksvogels die alles toevallig is aan komen waaien. Zij durven te doen wat hen raakt, gaan 100% voor waar ze in geloven, weten met angst om te gaan en hebben het lef van gebaande paden te treden, met hun intuïtie als kompas. Uit de keuzes die zij hebben gemaakt kun je belangrijke lessen trekken om je eigen bevlogenheid en impact te vergroten.

Durven doen wat je raakt is een inspirerend boek over bevlogen rolmodellen. Een bijzonder cadeau een tijdsdocument om voor altijd te bewaren.

Auteurs

Marja den Boer

Marja den Boer schrijft en is trainer en coach. Ze combineert het werkende leven met reizen. Zo fietste zij in 2009 van Italië naar China en schreef ze het boek Durven doen wat je raakt thuis in Amsterdam, in een Brabants klooster en met uitzicht op de rijstvelden van Bali.
Marja den Boer publiceerde eerder twee boeken: Wie is de topambtenaar? en Beelden van Bestuur (beide uitgegeven in opdracht van Berenschot).