Lopen doe je zelf Bekijk groter

Lopen doe je zelf

Vanuit persoonlijke kracht je levensloopbaan sturen

9789058715456

Verkrijgbaar

Een stapsgewijs proces waarin je je persoonlijke kracht (her)vindt. Op de kruispunten in je leven helpt het boek je te kiezen voor de weg die het beste bij je past.

Meer details

24,95 € incl. btw

Datasheet

colofonpaperback - 160p.
jaar2011
UitgeverijThema

Meer informatie

Waarschijnlijk kent iedereen het: het gevoel dat er meer uit het leven en werk te halen is dan je nu doet. Je kunt dat gevoel accepteren, maar je kunt ook besluiten er wat mee te doen. Je kunt op zoek gaan naar inspiratie en concrete handvatten om het beste uit jezelf naar boven te halen en te ontdekken wie je nu werkelijk bent en wat je echt wilt. Zo kun je vanuit persoonlijke kracht je levensloopbaan sturen.

De auteurs nemen je mee op pad. Ze laten je op een bijzondere manier ervaren hoe je balans aanbrengt tussen hoofd, hart en lichaam. Deze balans biedt je inzicht in jezelf en meer vrijheid om keuzes te maken. Je leert hoe je op de kruispunten in je leven kunt kiezen voor de weg die jou past. Om zo met meer energie tegenslagen sneller te verwerken en dromen te verwezenlijken.

Auteurs

Ineke van den Berg

Ineke van den Berg is (sinds 2006 zelfstandig) adviseur, trainer, docent HBO, coach, auteur, leidinggevende en lid van directieteams van verschillende trainings- en adviesbureaus. Zij publiceerde eerder het boek Werken met Persoonlijke Ontwikkelplannen.


Arianne van Galen

Arianne van Galen werkt onder de naam Diamant Coaching als zelfstandig trainer, adviseur en coach. In haar werk zijn persoonlijke ontwikkeling en het unieke van elk mens de centrale thema's. Alle activiteiten die Arianne uitvoert - coachen, schrijven, managen - krijgen kracht vanuit haar missie: zij pleit voor een manier van leven waarbij mensen hun eigen leider zijn, om vanuit eigen kracht positieve keuzes te kunnen maken. Van haar hand verschenen eerder bij Thema: Coach de coach (2002), Beginnen met Leidinggeven (2000), Coachend leidinggeven (1998) en De klant komt altijd van rechts (1995).