Adviesvaardigheden (waaier) Bekijk groter

Adviesvaardigheden (waaier)

9789058717900

Verkrijgbaar

Volledig vernieuwd en uitgebreid. O.a. gebaseerd op Bateson en Kotter. Onmisbaar voor de beginnende en ervaren adviseur.

Meer details

15,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Thema
Jaar van uitgave 2013
Bindwijze waaier
Aantal pagina's 48 kaarten, dubbelzijdig

Meer informatie

Adviesvaardigheden staat boordevol slimme checklists die elke adviseur goed kan gebruiken. Wat zijn je rollen als adviseur? Welke gespreksstijlen kun je hanteren? Hoe ga je om met veranderingen en weerstand?

Ook het krachtenveld van de adviseur komt aan bod, de interventies die je kunt inzetten en de wijze waarop je systematisch een probleem kunt verhelderen. Op 48 dubbelzijdige kaarten passeren talloze tips en tools de revue. Een handig geheugensteuntje om altijd bij je te hebben.

Volledig vernieuwd en uitgebreid.

Auteurs

Marieta Koopmans

Marieta Koopmans is sociaal psycholoog en werkt zelfstandig als individuele coach van managers onder de naam C'enter. Daarnaast geeft zij als freelancer leiderschapstrainingen voor het opleidingsinsituut Schouten & Nelissen.


Carla Schröer

Carla Schröer is geregistreerd psycholoog en trainer Nederlands Instituut voor Psychologen en werkt zelfstandig onder de naam Inner-Source. Daarnaast geeft zij als freelancer trainingen voor leidinggevenden en adviseurs voor het opleidingsinstituut Schouten & Nelissen.