Je bent een ster Bekijk groter

Je bent een ster

Een kindergids over zelfwaardering

9789057125485

Verkrijgbaar

Praktische gids die kinderen inzicht geeft in wat zelfwaardering is en hoe ze meer eigenwaarde en zelfverzekerdheid kunnen ontwikkelen. Voor 7 tot 11 jaar.

Meer details

17,50 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Nieuwezijds
Jaar van uitgave 2020
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 144p.

Meer informatie

Sommige kinderen zijn onzeker en maken zich te veel zorgen over wat andere kinderen van hen denken. Ze voelen zich geïsoleerd en hebben moeite om mee te komen met andere kinderen of op school. Dit kunnen tekenen zijn van weinig zelfwaardering.

Deze praktische gids is bedoeld voor kinderen van 7 tot 11 jaar, een leeftijd waarop veel gebeurt dat het gevoel van eigenwaarde van een kind kan beïnvloeden, zoals het sluiten van vriendschappen, het maken van toetsen op school, groepsdruk en de beginnende puberteit.

Je bent een ster geeft kinderen inzicht in wat zelfwaardering is en hoe ze meer eigenwaarde en zelfverzekerdheid kunnen ontwikkelen. Het boek bevat veel leuke activiteiten en nuttige tips voor kinderen, en praktische informatie voor ouders.

Gerelateerde titels

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Poppy O'Neill

Poppy O'Neill schrijft flash-fictie, korte verhalen en creatieve non-fictie. Haar boeken zijn een groot succes in het Verenigd Koninkrijk. https://poppyoneill.wordpress.com/