PrikkelProofPlan Bekijk groter

PrikkelProofPlan

Zo breng je baby's van 0 tot 5 maanden die veel huilen tot rust

9789088508851

Verkrijgbaar

Feiten en fabels rond extreem huilen bij baby's. En een stappenplan om een huilbaby en jezelf weer tot rust te brengen.

Meer details

17,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij SWP
Jaar van uitgave 2019, 1ste druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 88p.

Meer informatie

Wanneer een baby zonder aanwijsbare reden veel huilt kun je je als ouder heel machteloos voelen. Slaapgebrek, goede raad vanuit je omgeving, internet met tegenstrijdige adviezen; je ziet vaak door de bomen het bos niet meer. Bovendien heeft het tijd nodig om je baby goed te leren kennen. Iedere baby is anders, maar elke baby heeft behoefte aan rust en regelmaat.

Hoe ga je om met baby’s die uit balans zijn geraakt? Welke ontwikkeling maakt een pasgeboren baby door? Hoe herken je slaapsignalen? Wat is de voedingsbehoefte van een baby?

PrikkelProofPlan geeft antwoord op deze vragen en gaat in op feiten en fabels rond extreem huilen. Met het stappenplan kunnen jij en je partner concreet aan de slag om je baby en jezelf weer tot rust te brengen.

Met dit boekje heb je alle tips en ondersteuning in handen om met een week de rust  terug te laten keren. Een duidelijk plan dat je  kunt  opstarten om terug te komen op de weg naar het optimaal genieten. - Stefanie, Jeugdverpleegkundige. GGD

Dit boek is ook verkrijgbaar in een voordelige set van 5.

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Kim Vervuurt

Kim Vervuurt is sinds 2004 medisch pedagogisch zorgverlener op de Kind en jongerenafdeling van een ziekenhuis. Ze heeft zich in de loop van de tijd gespecialiseerd in onrustige baby's die veel huilen en uit balans zijn geraakt. Vanuit de Kinderpoli werkt ze nauw samen met de kinderartsen om deze ouders met onrustige baby's zo goed mogelijk te begeleiden.Ze woont in Hoorn samen met haar vriend en 2 kinderen.

Fotografie (c) Rosalinde Kruiver.