DANS tijdens spel (deel 1)


Nederlands | 17-05-2018 |

9789088507670

Paperback / softback


  Lees de eerste pagina's

€ 18,00

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro




Korte beschrijving/Annotatie

Ontwikkelen van beginnende sociale communicatievaardigheden bij kinderen met autisme en andere problemen in de sociale communicatie

Tekst achterflap

Met de boekjes uit de DANS-reeks krijgen ouders handvatten en praktische ideeën om door middel van spel de ontwikkeling van hun kind te stimuleren op verschillende gebieden. Kinderen ontwikkelen door spel sociale vaardigheden, vergroten hun probleemoplossend vermogen en spel stimuleert hun taal- en spraakvermogen.

De boekjes ondersteunen de Hanen methodiek uit het boek Meer dan woorden, Handboek voor ouders van kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum of moeilijkheden in de sociale communicatie om interactie en taalvaardigheid te ontwikkelen. Een mooie aanvulling voor logopediepraktijk.

D: Doe hetzelfde nog een keer
A: Aanbieden van mogelijkheden om de beurt te nemen
N: Nodig je kind uit de beurt te nemen met een signaal
S: Stop niet, maar ga door

Slogan/Promotie

Met de boekjes uit de DANS-reeks krijgen ouders handvatten en praktische ideeën om door middel van spel de ontwikkeling van hun kind te stimuleren op verschillende gebieden. Kinderen ontwikkelen door spel sociale vaardigheden, vergroten hun probleemoplossend vermogen en spel stimuleert hun taal- en spraakvermogen. De boekjes ondersteunen de Hanen methodiek uit het boek Meer dan woorden, Handboek voor ouders van kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum of moeilijkheden in de sociale communicatie om interactie en taalvaardigheid te ontwikkelen. Een mooie aanvulling voor logopediepraktijk.

Details

EAN :9789088507670
Auteur: 
Uitgever :SWP, Uitgeverij B.V.
Publicatie datum :  17-05-2018
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :241 mm
Breedte :172 mm
Dikte :7 mm
Gewicht :153 gr
Status : Bestelbaar