Om op te eten Bekijk groter

Om op te eten

Bijna 70 verhalen over eten en drinken (met recepten)

9789088509575

Verkrijgbaar

Verhalen maken de tongen los en zijn bijna een garantie voor een goed gesprek. In dit boek hoort bij ieder gerecht een verhaal. Bezorg uw gasten en uzelf een onvergetelijk diner.

Meer details

8,90 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij SWP
Jaar van uitgave 2020
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 80p.

Meer informatie

De dinertafel is de beste plek voor een goed gesprek.
(Vroeger was de afwas daarna dat ook, maar die is door de automaat overgenomen.)

Er zijn zelfs restaurants die de naam ‘t Gesprek’ dragen. En in sommige delen van de wereld komt een deal pas tot stand, na een goede lunch of een goed diner.

Toch komt een goed gesprek aan tafel niet altijd vanzelf op gang. Een goed glas wijn kan wel de tongen los maken. Maar dat zegt nog niet dat wat er dan te horen is, ook om aan te horen is. Sommige gezelschappen maken van tevoren een gesprekslijstje of zelfs een lijstje met verboden onderwerpen.

In dit boek hoort bij ieder gerecht een verhaal. Of andersom zo u wilt. Als u een diner samenstelt uit de recepten die via een QR-code op te roepen zijn, kunt u het bijbehorende verhaal laten horen of laten voorlezen.
Verhalen doen veel met ons en maken ook de tongen los. Een goed verhaal is bijna een garantie voor een goed gesprek, zeker als er een bijpassend gerecht geserveerd wordt.
Zo bezorgt u uw gasten en uzelf een onvergetelijk diner.

Papier is niet lekker en toch is dit echt een boek om van te smullen of om op te eten.

Auteurs

Willem de Vos

Willem de Vos werkt als rector-bestuurder in het voortgezet onderwijs. Daarvoor was hij jarenlang senior-adviseur in de publieke sector. Vanuit zijn achtergrond als theoloog is hij gegrepen door de wijsheid van verhalen met een moraal van altijd en overal.