Stoutenburg Bekijk groter

Stoutenburg

leven in verbondenheid

9789062245451

Verkrijgbaar

Stoutenburg biedt als hedendaags milieuklooster een rustpunt in een hectische wereld. Een plek waar mensen tot zichzelf kunnen komen, verbinding kunnen maken met de natuur en een plek van gemeenschap, warme gastvrijheid en open spiritualiteit.

Meer details

17,50 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Jan van Arkel
Jaar van uitgave 2015
Bindwijze hardcover
Aantal pagina's 124p.

Meer informatie

Franciscus van Assisi, een christelijke mysticus uit de Middeleeuwen, liet in zijn tijd zien dat een andere manier van leven mogelijk is. Hij brak met zijn rijke koopmansmilieu en volgde zijn verlangen naar iets anders, waarin hij waarheid, vreugde en diepte ervoer: leven in ontvankelijkheid voor het mysterie, in broeder- en zusterschap, zonder bezit, gehoorzaam aan een innerlijke roeping. Dicht bij zichzelf, dicht bij de aarde. Stoutenburg zet deze inspiratie op haar manier voort, praktisch en lichtvoetig, bezield en veerkrachtig.

Stoutenburg biedt als hedendaags milieuklooster een rustpunt in een hectische wereld. Het is een plek waar mensen tot zichzelf kunnen komen, verbinding kunnen maken met de natuur. Ook is het een plek van gemeenschap, warme gastvrijheid en open spiritualiteit.

Dit boek laat zien hoe de leidende principes van Stoutenburg - gemeenschap, natuurverbondenheid en spiritualiteit - geleefd worden op een wijze die velen inspireert.

Auteurs

Lisette van der Wel